De informar a denigrar

1st July 2020/by comedere

Atención. Perigo de rodar

2nd June 2020/by comedere

O Coronavirus. Un mal cliente para a Hostalería.

28th April 2020/by comedere

Non só de coronavirus viven as pandemias.

8th April 2020/by comedere

A vida segue igual

3rd December 2019/by comedere

E o Goya vai para…

8th February 2019/by comedere

Lamprea. Tan amada, tan odiada.

2nd February 2019/by comedere

Os 365 días son #3Decembro.

8th December 2018/by comedere

A Casa da Tía Elisa

1st December 2018/by comedere

Tapería A Recoveira. Pensadores de Pratos e Alegrías

10th November 2018/by comedere

ambiente

23rd October 2018/by comedere

¿A mesa?. Accesible, por favor.

1st September 2018/by comedere

Albamar. ¡Oh capitán!, ¡mi capitán!

30th August 2018/by comedere

Restaurante SiSal

20th August 2018/by comedere

Rianxo, xeiteiro xeitoso.

21st July 2018/by comedere

Restaurante Nojira. O concepto é o concepto

16th June 2018/by comedere

Culler de Pau, Gastroaccesibilidade Michelín

2nd June 2018/by comedere

Abuela Gloria. A boutique do viño Riveirense

11th May 2018/by comedere

Terraceo que te veo

11th May 2018/by comedere

A puta realidade

27th March 2018/by comedere

Pictogramas Comedere

6th March 2018/by comedere

As medidas accesibles na Hostalería.

13th February 2018/by comedere

Restaurante Benboa. Unha “Benboa” experiencia.

13th December 2017/by comedere

Accesibilidade Universal. ¿Utopía ou realidade?

16th November 2017/by comedere

O Bou de Vara Rianxeiro

9th November 2017/by comedere

O Taberneiro. Cociña mariñeira no porto de Rianxo.

29th October 2017/by comedere

Gastromanía Casa de Xantares

7th October 2017/by comedere

O Curral do Marqués – Rianxo

24th August 2017/by comedere

Comer e beber sobre rodas

23rd August 2017/by comedere

BENVIDOS A COMEDERE

Un blog no cal compartiremos experiencias ”Gastroaccesibles”
Falaremos de Gastronomía e Accesibilidade para persoas con Mobilidade Reducida.

Curiosa parexa temática diredes, pero na miña persoa rodan collidas da man.
Apaixoado da gastronomía dende fai anos e, despois de exercer entre fogóns como cociñeiro, unha lesión medular truncou ese camiño pero deixou intacta a paixón pola comida e a bebida. De aí xurde a “Gastroaccesibilidade”.

A comida sempre foi un propulsor de xuntanzas familiares ou con amigos. Unha boa excusa para reunirse, desconectar das rutinas, sentados en boa compaña, e por suposto con un bo prato e unha boa copa diante.

É de recibo pensar que, independentemente da túa capacidade de desprazamento deberíase poder acadar calquera mesa de restaurante, bar ou taberna para disfrutar deses bos momentos. Mais como o caso non é este, tentaremos rechear ese valeiro existente de un xeito informativo e divulgativo para o eido gastronómico, ademáis de orientar e concienciar a hosteleiros e restauradores para que tenten mellorar instalacións do seu negocio, conseguindo esa accesibilidade desexada para o total da sociedade.